Sintcadeautjes

Bestel je sintcadeautjes met gemak bij Twinkle Toys!

Sinterklaas service


Hoe vind je dit jaar weer leuke cadeautjes voor de leerlingen, kinderen van medewerkers of voor je vereniging? Wil je wel eens genieten van Hollands gezelligste kinderfeest zonder alle romp-slomp die erbij komt kijken? Sinterklaas kan veel, maar een helpende hand stelt hij wel op prijs... Twinkle Toys ontzorgt en biedt jouw school al het gemak door de leukste sinterklaascadeaus te regelen en ze ook nog eens mooi in te pakken.

Twinkle Toys biedt graag de helpende hand!

Twinkle Toys biedt je graag de helpende hand om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Laat ons weten hoeveel cadeautjes je wenst, voor hoeveel jongens en voor hoeveel meisjes en wat het budget is. Wij zetten vervolgens de beste cadeautjes op een rij en bieden je een advies op maat. We pakken het cadeau leuk in en voegen een kleine verrassing toe!

Liever zelf uitzoeken?

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel, waar ons team klaar staat en je graag goed adviseert. Je parkeert op nog geen minuut loopafstand op het parkeerterrein Meuleneind voor Bakkerij Koot.

Laat ons contact met je opnemen

Vul in het formulier je gegevens in en wij maken dan zo snel mogelijk een leuk voorstel.


Voer de naam in.

Voer de plaats in.

Voer je naam in.

Voer je e-mail adres in.

Ik wil graag:
Je bericht is verzonden!

Oh oh, er is iets fout gegaan.

Wilt u liever de formulieren printen, dan kunt u ze hier downloaden voor bedrijven, scholen en verenigingen. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.